Over ons

Met trots kunnen wij mededelen dat na het grote succes van vorig jaar het team van Monte Carlo ook dit jaar weer het gezelligste feest van Oosterbeek mogelijk maakt. ‘Monte Carlo’ is de naam en de maatstaf. Echter presenteert zij een nieuw thema. ‘Pavillon Lux’ staat voor het warme Frankrijk met betoverende kastelen vol lichtpuntjes in de donkere wintermaanden.

 

Wat is het ontzettend leuk om dit voor jullie te mogen organiseren. Wij als organisatie kijken er enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen op de rode loper van Pavillon Lux in Oosterbeek.

Aan dit feest gaat een gestructureerde en soepele voorbereiding vooraf. Om functies als inkoop, communicatie en aankleding in te vullen is het onstuimig fijn dat er een divers team beschikbaar is.

Dit team bestaat uit Erwin Jansen, Lars Venendaal, Lex Aalbers, Luc Jansen, Luuk ter Weeme, Sietse Drion en Tristan Koenders.

 

Dan rest ons alleen nog mede te delen waarom wij nou eigenlijk dit sensationele feest op de kaart willen zetten. Nou dat zit zo. De afgelopen jaren zaten wij tijdens het beramen van oud en nieuw te twijfelen. Wordt het een avondje in de stad? “Nee dat is te veel bombarie in de mensenmassa…”

Wordt het een avondje thuis met de oudejaarsconference? “Jamaar, daar kan niet gedanst worden…”

Weet je wat we doen? We organiseren een feest dat hiervan de perfecte mix is. Een feest waar voor elk wat wils is. Een feest dat alle verwachtingen gaat overtreffen, zelfs die van ons.

Door deze insteek zijn wij gemotiveerd om een hele fijne jaarwissel te beramen voor u.

 

Hier proosten wij dan ook graag op met u om twaalf uur.