Beste mensen,

Nadat we jullie in de afgelopen jaren hebben meegenomen naar het heerlijke klimaat van de Méditerranée, waar stijlvolle stadjes langs een azuurblauwe kust omhoogkomen en waar ruige eilanden vriendschappen versterken, zochten we dit jaar iets anders. Iets dat nog mythischer, meer afgelegen en een feest op zichzelf is. Een plek vol geuren en kleuren. Na lang zoeken vonden we een adembenemend mooie plaats. Een plaats die ooit de hoofdstad vormde van een groots volk: de Inca’s. Tussen de besneeuwde toppen ligt, op 3400 meter hoogte, midden in het machtige Andesgebergte, Cuzco. We nemen jullie dit jaar graag mee naar de Navel van de Aarde. Wees welkom op Monte Carlo® presenteert: Monte Cuzco®

De ijle luchten van Cuzco laten je dingen nog helderder zien. De stad is een van de mooiste op aarde en ademt een serene rust uit. Het is niet voor niets dat dit de plek was waar het machtige Inca-rijk om draaide. Hier kwam alles samen. Van kleurrijke verentooien van papegaaien uit de Amazone, edelstenen uit de Andes en Panterhuiden uit de Pantanal tot het heerlijkste eten van de rijke Peruviaanse kust, de samba uit Rio de Janeiro en een vleug temperament die alle mensen begeisterd heeft. Wie ooit een stap gezet heeft in Cuzco wil ernaar terug. Cuzco laat je niet meer los. Vanuit de navel van de aarde loopt er als ware het een navelstreng een Sacred Valley van heilige plaatsen naar het adembenemend mooie Machu Picchu. De wereld vraagt erom ontdekt te worden. Leer Pachamama beter kennen en je zult jezelf beter kennen.

Latijns Amerika staat bol van kleurrijke gebruiken en tradities. Heel Peru kleurt geel op oudjaarsdag om geluk en voorspoed te wensen voor het jaar dat komt. Om klokslag 12 uur stoppen mensen 12 druiven met iedere slag van de klok in hun mond. Dit brengt geluk: voor iedere maand één.

Vergeet de druilerige Hollands winter en stap een palet van expressieve kleuren binnen. Laat de warmte van de zon je huid verwarmen. Dans de Samba. Wervel mee op de Latijns Amerikaanse wind vol levenslust, paradijsvogels en carnaval. Dompel je onder in het leven zoals het bedoeld is door de goden van de Inca’s. Het jullie welbekende Trappershorst zal worden omgetoverd tot een waar Incapaleis. Wij zullen ook dit jaar weer klaar staan om van oud en nieuw een onvergetelijk feest te maken, vol met heerlijke drankjes, lekker eten en – als jij ook komt – leuke mensen!

Monte Carlo presents: Monte Cuzco
New Years Eve @ Trapperslodge

Locatie: Trappershorst, Sportlaan 2 in Oosterbeek

Aanvang: 20.00

Prijs: €30,-

Prijs is inclusief alle consumpties bij het feest.

Accomodatie is mogelijk zonder meerprijs, slaapspullen dienen meegenomen te worden. Voor ontbijt wordt in dat geval gezorgd.